Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Ica i stor Buffé-kampanj

Publicerad: 11 november 2011, 08:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

För att få fler att läsa Icas kundtidning Buffé skickar företaget en specialutgåva till över en miljon hushåll som inte är Ica-kunder. Dessutom uppmärksammas tidningen i Icas tv-reklam.


Ämnen i artikeln:

ICA

Utöver det vanliga utskicket av tidningen Buffé till Icas kunder skickas nästa vecka även en specialutgåva till hushåll som inte är Ica kort-kunder. En vanlig Bufféutgåva når lite över två miljoner hushåll.

- För att många fler än de som har ICA Kort ska få ta del av mattidningen Buffé och upptäcka fördelarna med ICA Kort gör vi under vecka 46 ett rekordstort utskick till nära 4 miljoner hushåll över hela landet. Vår kundtidning Buffé är väldigt uppskattad hos våra läsare så det känns som ett bra sätt att få fler Ica kort-kunder, säger Henrik Patek, chef för crm & Ica-Media, i ett pressmeddelande.

På söndag sjösätts dessutom ett nytt avsnitt av Icas reklamfilmer, där kundtidningen uppmärksammas. Se filmen nedan.

<iframe width="449" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/IoR-yePsLSQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ICA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.