Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Hyper Island-studenter gör kampanjer åt SOS Barnbyar

Publicerad: 21 Augusti 2013, 05:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

Hur ska framtidens givande se ut? Den frågan ska de nya Hyper Island-studenterna svara på i sin första skarpa brief.


Ämnen i artikeln:

Hyper IslandSOS Barnbyar

Det är SOS Barnbyar och Hyper Islands 350 studenter som ska ta reda på hur framtidens givande ser ut i den gemensamma kampanjen ”Future of Fundraising”.

– Vi ser att intresset och viljan att skänka pengar ökar bland svenskar. Men för att attrahera kommande generationer behöver vi förnya sätten att donera. Därför söker vi nya grepp för innovativ insamling som tillgodoser kraven och incitamenten hos den nya tidens konsumenter, och det är vi övertygade om att Hyper Islands studenter kan stötta oss med, säger SOS Barnbyars kommunikationschef Elisabet Stahlenius i ett pressmeddelande.

Kampanjen är den första skarpa briefen som Hyper Island-studenterna får sedan de börajde för tre veckor sedan. Kampanjen kan följas på Twitter under hashtagen #futureoffundraising.

Bidragen kommer även att visas upp på Hyper Islands Vimeo-kanal och tanken är att allmänheten ska rösta fram de bästa förslagen.

De bidrag som får flest röster kommer SOS Barnbyar att använda sig av i sin marknadsföring.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Hyper IslandSOS Barnbyar

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.