Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Huawei ställer ut porträtt på vanliga svenskar

Publicerad: 4 oktober 2017, 08:00
Uppdaterad: 4 oktober 2017, 08:04

Bild 1/2  Marknadschef Peter Lundkvist framför Huaweis annonsytor med Danny Saucedo.

Mobiltillverkaren Huawei gör det möjligt för vem som helst att välkomna resenärer på Arlanda inom kampanjen "Portraits of Sweden".


Ämnen i artikeln:

HuaweiDanny SaucedoArlanda

Porträtten av kända svenskar som hälsar resenärerna välkomna till huvudstaden är ett välkänt inslag på Stockholm Arlanda Airport.

Mobiltillverkaren Huawei, sedan februari 2017 en av de största annonsörerna på flygplatsen, kommer i höst göra det möjligt för vem som helst att få sitt porträtt upphängt i ankomsthallen i Terminal 2 och 5. Där har resenärer tidigare passerat Huaweis reklam för telefonmodellerna P10 och nya Honor 9.

I kampanjen som kallas "Portraits of Sweden" kan vem som helst dela sitt porträtt och berättelse med #portraitsofsweden på Instagram, och har därmed en chans att vinna en plats på väggarna i utrikesterminalerna.

– Bakom varje ansikte finns en berättelse och det vill vi på Huawei belysa genom detta initiativ. Vi har inspirerats av kommunikation som demokratiserar. Det är därför spännande att skapa detta tillsammans med folk från hela landet på några av Sveriges mest exponerade annonsytor. Huawei jobbar under mottot "Better Connected" och med Portraits of Sweden hoppas vi kunna sammankoppla människor och deras historier med varandra, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Technologies i Sverige, i ett pressmeddelande.

I våras frontade Danny Saucedo kampanjen "The Perfect Portrait" i samband med lanseringen av Huawei P10, där skapandet av det perfekta porträttet utforskades. Resultatet av projektet pryder för närvarande väggarna på Terminal 5 i väntan på att de så småningom byts ut mot bilder på vanliga svenskar.

Samtliga bidrag samlas på portraitsofsweden.se och ansökningsperioden pågår till den 29 oktober. 20 vinnare väljs ut av en jury.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HuaweiDanny SaucedoArlanda

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.