Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

HP och Modette startar stiltävling

Publicerad: 24 November 2010, 12:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

HP lanserar en stiltävling tillsammans med modette.se. Syftet är att visa att HP kan göra datorer efter kundens stil och behov.


Ämnen i artikeln:

HP

- Vi har länge jobbat med att kunna ge våra kunder personliga datorer och tycker att det här projektet verkligen lyfter fram den personliga stilen, säger Johnny Kroneld, marknadschef för direktförsäljningen på HP

Man tävlar genom att lägga upp en bild på sig själv på tävlingssidan. Kunderna ska också välja ut en HP dator som bäst matchar sin egen stil samt motivera varför man valt den. Den som vinner tävlingen får en minidator från HP i valfri färg och får också göra ett modereportage på modette.se med deras stylister som mentor.

- Vi tycker att det är kul att kunna kopplas ihop med kunniga stylister och verkligen lyfta fram den personliga stilen i våra datorer, säger Johnny Kroneld.

Det är inte första gången som HP väljer att synas i modesammanhang. Tidigare har HP sponsrat modesajten Rodeo.nets resa till de olika modeveckorna.

Varför vill HP kopplas ihop med mode?

- Vi har länge jobbat med att få in det personliga i våra datorer och det här är en förstärkning av det.  Vi har tidigare jobbat tillsammans med Blog Awards och med gamers. Att vi nu jobbar med mode visar att vi verkligen vill satsa på den personliga stilen och att man kan få en personlig dator, säger Johnny Kroneld.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Ämnen i artikeln:

HP

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.