Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

HP ger bort utskrifter i coworkingkampanj

Publicerad: 17 Oktober 2011, 11:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:54

HP har skapat en karta där besökare bland annat kan hitta platser där de kan skriva ut gratis.


Ämnen i artikeln:

HPEdelman

Navet i teknikföretaget HP:s kampanj är en karta där besökare kan se var de kan ta del av gratis wifi och gratis utskrifter. Dessa utskrifter finns tillgängliga på olika platser i Stockholm och Göteborg i samarbete med HP. Katarina Cenner, konsumentmarknadschef på HP berättar att kampanjen är en fortsättning på en kampanj kring deras ePrint-funktionalitet.

– Det här är en del två i en kampanj som vi startade redan i april. Vi vill uppmärksamma hur lätt det är att skriva ut remote för den växande skaran som arbetar mobilt, säger hon.

Kampanjen, som är framtagen tillsammans med pr-byrån Edelman, tar avstamp i begreppet urban coworking, ett sätt att jobba självständigt i en gemensam offentlig miljö.

– Vi vill ligga i framkant, vilket ny teknik ska göra, och urban coworking är i framkant just nu. Det är urban coworkers som är mest mottagliga för budskapet, de är ständigt i rörelse och vi ville nå dem för att erbjuda ett alternativ, ibland måste de ju skriva ut. Den här målgruppen kändes så rätt för oss, säger Katarina Cenner.

Till kartan hör även en redaktionell guide om urban coworking och en funktion där besökare kan lägga till egna favoritplatser för urban coworking på kartan.

Kampanjen kommer att fortsätta till den sista oktober.

Arbetsgrupp:

PR- och konceptbyrå:

Edelman Stockholm - Roland-Philippe

Kretzschmar, Susanne Johansson

Mediebyrå:

OMD - Vida Modee, Linda Öhman, Linda Bäckman

Produktion:

IDG - Peter Agoston, Andreaz Engström, Ola

Ljungstedt, Johanna Billenman, Johannes Hansson

Design:

Flag agency- Fredrik Castberg

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HPEdelman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.