Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

House of Wallenbergs musik i kampanj mot hiv

Publicerad: 11 juli 2013, 09:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:40

UPPDATERAD.House of Wallenbergs och Jwl B:s nya singel blir ledmotiv i Stop.hivgruppens kampanj "Love Yourself Test Yourself".


Ämnen i artikeln:

Universal

Den 24 juli släpper Petter Wallenberg, aka House of Wallenberg singeln "Love Yourself” tillsammans med Jwl B från den amerikanska rapgruppen Yo Majesty på Universal.

Låten har tagits fram för Stophiv-gruppen i Stockholms län och är ledmotiv i nya kampanjen "Love Yourself Test Yourself" som uppmuntrar män som har sex med män att testa sig regelbundet.

– Lowe Brindfors hade hört mitt album "Legends". De hade även läst en text jag skrivit för RFSL angående hiv och gav mig fullt förtroende att skapa musiken. Budskapet i kampanjen är att hiv finns kvar, men det handlar inte om liv och död på samma sätt. Låten handlar dels om att testa sig men är även en uppmuntran att älska sig själv och varandra, säger Petter Wallenberg till Dagens Media.

Världspremiären av House of Wallenbergs liveframträdande av singeln äger rum på stora scenen under Stockholm Prides invigning 31 juli.

Lowe Brindfors är reklambyrån bakom kampanjen och Ebba Lindqvist PR är pr-byrå.

Hör en teaser av låten här: https://soundcloud.com/house-of-wallenberg/min-la-t-4

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Universal

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.