Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Hotels.com rusar med tjurarna

Publicerad: 17 augusti 2012, 09:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:14

I sin senaste film för Hotels.com vill företaget visa hur snabbt det är att boka hotellrum - genom att delta i en tjurrusning.


Ämnen i artikeln:

JMW

Filmen har tagits fram tillsammans med JMW och visar den kanadensiska motorcrossföraren Andy Bell när han springer med tjurarna i Pamplona.

Tanken med filmen är att visa hur lätt det är att boka hotellrum med den app som bokningssajten Hotels.com sjösatte förra året.

–När 70 procent av alla mobilbokningar sker samma dag som hotellövernattningen, så förstår man värdet av en snabb bokning, säger Nigel Pocklington, marknadsdirektör för Hotels.com, i ett pressmeddelande.

Filmen är den andra i en serie. Den första filmen visade fallskärmshopparen JT Holmes när han bokade hotellrum under ett fallskärmshopp.

Filmerna går att se på Hotels.com Youtubekanal.

Se filmen nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/u_czMNuwp2I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

JMW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.