Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Hon sjunger nya Pantamera-låten

Publicerad: 10 november 2011, 08:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

Schlagerstjärnan Caroline af Ugglas tar över stafettpinnen från The Ark i Returpacks Pantamera-kampanj. Se den nya reklamfilmen här.


Ämnen i artikeln:

Returpack

”Att återvinna är en hit” är temat på Returpacks Pantamera-kampanj. Tidigare har The Arkt sjungit ledmotivet och nu är det alltså dags för sångfågeln Caroline af Ugglas att plocka upp mikrofonen.

– Jag älskar att inspirera andra människor till någonting gott. Om vi alla drar vårt strå till stacken, bara genom någonting så enkelt som att panta, så gör det stor skillnad för vår miljö, säger Caroline af Ugglas i ett pressmeddelande.

Katarina Lundell är kommunikationschef på Returpack:

– Vi är mycket glada för att Caroline af Ugglas, med sin kraftfulla energi och karaktärsfulla stämma, har valt att göra sin unika tolkning av vår gamla reklamlåt Pantamera som vi själva har återvunnit från originalet Guantanamera, säger hon i pressmeddelandet.

I samband med kampanjen hoppas Returpack att landets körer även de ska delta i kampanjen. Det genom att skicka in sina egna bidrag via webben. Under förra kampanjperioden deltog ett hundratal svenskar med egna versioner av Pantamera-låten.

– Vi har jobbat med musik i vår reklam under många år och vårt varumärke har en mycket stark koppling till låtarna. Det känns jättekul att vårt nya koncept, där vi även kopplar musiken till återvinning, går hem hos vår målgrupp, säger Katarina Lundell.

Returpacks reklambyrå är Granath Euro RSCG.

Se den nya reklamfilmen nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/jHYJwfZIT90" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Katarina Lundell, marknadschef Returpack

Reklambyrå: Granath Euro RSCG Göran Berggard, projektledare, Fredrik Espmark, cd, Maria Lamke, ad, Love Bing, copy, Jennifer Schulze, produktionsledare, Ylva Krantz, grafisk formgivare Henrik Pruggler Internetstrateg

Produktionsbolag: Folke Film Kim Buisson, producent Filip Nilsson, regissör

PR-/Kommunikationsbyrå: Gnistra Kommunikation Anna Albinsson, projektledare

Mediabyrå: Scream Music Supervisor: Music Super Circus

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Returpack

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.