Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Hon är den sista jurymedlemmen i 48H

Publicerad: 11 mars 2014, 11:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:45

Linnéa Rinäs, pr-konsult på Cohn & Wolfe tar plats i juryn för 48H. Därmed är juryn komplett.


Ämnen i artikeln:

48H

Linnéa Rinäs rekryterades i samband med ett event som 48H anordnade tillsammans med rekryteringsbyrån Triby.

Målet var att hitta en ung, nyfiken och oerfaren kommunikationstalang för att bredda juryns perspektiv.

Under eventet intervjuades 20 utvalda kommunikatörer, som också fick i uppdrag att tävla mot varandra genom att ta fram en inofficiell pokal till vinnarna i 48H.

– Vi är jäkligt glada och stolta att presentera den sista jurymedlemmen. Det var ett otroligt svårt val då alla 20 kandidater visade prov på extrem talang. Linnéa har tydliga och starka värderingar och vågar stå för dem, det här är någon som vågar ifrågasätta och ta plats i en stark jury med en utmanade uppgift. Linnéa inspirerar och ger energi. Hon är säker på att man kan förändra samhället med kommunikation och när hon säger det tror vi henne, säger Mia Rehn, talent agent på Triby, i ett pressmeddelande.

I juryn för 48H sitter bland andra Citypaketets vd Leslie Marsden, Erik Modig, forskare och lärare på Handelshögskolan i Stockholm samt samt bloggare på Dagens Media, Malin Von Werderp å Garbergs och Tom Beckman på Prime.

 

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

48H

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News