Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Hasse "Kvinnaböske" Andersson tolkar Backstreet Boys

Publicerad: 7 September 2015, 11:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:52

Efter Dr Alban och Anna Book – nu tolkar Hasse "Kvinnaböske" Andersson bandets hit.


Ämnen i artikeln:

GarbergsNetonnet

I april förra året kunde Dagens Media avslöja att elektronikkedjan Netonnet inlett ett samarbete med pojkbandet Backstreet Boys. Resultatet blev en reklamfilm där de framför låten "Lager than life" – en omarbetad version av hiten "Larger than life".

I Garbergs och Netonnets senaste reklamfilm tolkar svenska kändisar låten. Dr Alban och Anna Book har redan sjungit sina versioner och nu har turen kommit till Hasse "Kvinnaböske" Andersson.

Låten, som är en svensk version av pojkbandets hitlåt, premiärvisas på Youtube.  Tidigare har Dr Albans och Anna Books låt genererat över 2 miljoner visningar på Youtube, enligt Netonnet.

– Vi är stolta över den sammansättning av svenska artister som har deltagit i detta fantastiska projekt och att varje enskild artist har tagit låten till sig och gjort den till sin egen. Nu hoppas vi att Hasses version tilltalar våra kunder och fortsätter sprida glädje, säger Harald Ennen, vd på Netonnet, i ett pressmeddelande.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

GarbergsNetonnet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.