Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Hasse "Kvinnaböske" Andersson tolkar Backstreet Boys

Efter Dr Alban och Anna Book – nu tolkar Hasse "Kvinnaböske" Andersson bandets hit.


Publicerad 2015-09-07 11:12
Uppdaterad 2015-12-06 11:52

Ämnen i artikeln:

Garbergs

Dela artikeln:

I april förra året kunde Dagens Media avslöja att elektronikkedjan Netonnet inlett ett samarbete med pojkbandet Backstreet Boys. Resultatet blev en reklamfilm där de framför låten "Lager than life" – en omarbetad version av hiten "Larger than life".

I Garbergs och Netonnets senaste reklamfilm tolkar svenska kändisar låten. Dr Alban och Anna Book har redan sjungit sina versioner och nu har turen kommit till Hasse "Kvinnaböske" Andersson.

Låten, som är en svensk version av pojkbandets hitlåt, premiärvisas på Youtube.  Tidigare har Dr Albans och Anna Books låt genererat över 2 miljoner visningar på Youtube, enligt Netonnet.

– Vi är stolta över den sammansättning av svenska artister som har deltagit i detta fantastiska projekt och att varje enskild artist har tagit låten till sig och gjort den till sin egen. Nu hoppas vi att Hasses version tilltalar våra kunder och fortsätter sprida glädje, säger Harald Ennen, vd på Netonnet, i ett pressmeddelande.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.