Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Här är Young Lions jury

Publicerad: 19 Februari 2015, 07:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

Pr, print och cyber är de tre kategorierna som årets Young Lions-deltagare kan tävla i. Vinnarna går vidare till Young Lions i Cannes.


Ämnen i artikeln:

Young Lions

I dag presenteras den jury som ska döma Young Lions Sweden. Ordföranden Ulla-Karin Barrett, byråchef på The Fan Club, får sällskap av Fredrik Simonsson, ad på DDB, och Mattias Ronge, vd på Edelman Deportivo.

– I år kan deltagarna tävla i kategorierna pr, cyber och print och då kändes det som att man ville ha experter från de områdena. Därför blev det konstellationen med mig, Fredrik och Mattias, säger Ulla-Karin Barrett till Dagens Media.

Young Lions är en tävling för kreatörer mellan 18 och 28 år och som jobbar på en byrå. Vinnarna går vidare till den internationella Young Lions-tävlingen som ingår i Cannes Lions.

– Det roliga är att det är framtidens talanger som ska fram. Att få grotta ner sig i de unga kreatörernas "mindset" är spännande eftersom det är de som omformar vår bransch. Att bedöma deras jobb och se deras syn på kommunikation ska bli väldigt intressant, säger Ulla-Karin Barrett

Young Lions Sweden arrangeras av Komm. Getty Images och Dagens Media är tävlingens samarbetspartners.

 

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Young Lions

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.