Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Här är Volvos nya reklamfilm "Made by people"

Publicerad: 22 Januari 2016, 07:41
Uppdaterad: 22 Januari 2016, 08:40

"Made by Sweden" blir "Made by people" i Volvos nya reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

Volvo Cars

I går klockan 21.10 i TV4 och på Youtube var det premiär för Volvo Cars nya fyra minuter långa reklamfilm på temat "Made by Sweden". Borta är kändisar som Zlatan, Robyn och Avicii. Istället är det Volvos egna medarbetare som syns i kampanjern som hyllar mångfald.

I filmen får tittaren se hur medarbetare med olika bakgrund förbreder sig inför en arbetsdag i Volvofabriken. Filmen avslutas med en vy över Göteborg och texten "Made by Croatia" vilken sedan byts ut till andra länder för att slutligen landa i "Made by people".

Vem är det som bygger de bästa bilarna egentligen? Är det tyskarna? Italienarna? Svenskarna? Koreanerna? Eller är det rentav amerikanerna? Sanningen är, att det inte är någon av dem. Det är alla. Tillsammans," skriver Volvo själva om filmen.

Precis som tidigare "Made by Sweden"-kampanjer är det reklambyrån Forsman & Bodenfors som står bakom. Kampanjen syns bland annat som en "takeover" på Aftonbladets och DN:s sajt i dag.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volvo Cars

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.