Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag10.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Här är Vings sommarkampanj

Publicerad: 19 December 2013, 09:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:53

Ving lanserar sin reklamkampanj för sommaren 2014.


Ämnen i artikeln:

Ving

När charterbolaget Ving lanserar sin nya kampanj inför sommaren är det fokus på den bredd av resmål bolaget erbjuder. Budskapet är "Let's go".

– Vi har skapat en integrerad kampanj som sticker ut från våra vanliga budskap då vi vill att fler ska upptäcka att vi har resor till både klassiska charterresmål som Mallorca, citydestinationer som New York och många andra resmål utanför charterprogrammet, säger Claes Pellvik, marknadschef på Ving i ett pressmeddelande.

Webben är huvudkanalen och filmer, stortavlor och printannonser ska skapa trafik till Ving.se.

De nya reklamfilmerna ska lyfta Vings familjekoncept. Filmerna kommer att gå i TV4:s kanaler, TV3 och Kanal 5 under vintern, med start i dag. Printannonserna kommer att gå i Svenska Dagbladet, DN, GP, Sydsvenskan och Expressen, med start i SvD i helgen.

Utomhusreklamen startar vid nyår. Bakom kampanjen står Forsman & Bodenfors och Vings inhousebyrå. Anders Skog Film har producerat reklamfilmerna.

<div class="shootitlive-embed" data="category=News&project=3&client=dagensmedia"><p>Live-published photos and videos via <a href="http://shootitlive.com/">Shootitlive</a></p></div>

<script>(function(){var d=document,b=d.body,s=d.createElement('script');s.src='//s3-eu-west-1.amazonaws.com/shootitlive/shootitlive.load.v1.1.dagensmedia.js';b.insertBefore(s,b.firstChild);}())</script>

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ving

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.