Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Här är Tres nya megakampanj

Publicerad: 23 Februari 2011, 05:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

Mobiloperatören vill behandla alla lika – oavsett storlek.


Ämnen i artikeln:

DeasignTreMRM Starsky

Mobiloperatören Tre samarbetar med byråerna Storåkers, MRM Starsky och Deasign i den nya kampanjen ”Hos oss är alla storföretag”. I veckan går de första tv-spottarna i b2b-kampanjen ut.

– Vi tror att vi kan skaka om lite grann, säger Kalle Eliason, marknadschef på Tre.

I kampanjen som riktar sig till företag lyfter Tre fram sina kunder i större utsträckning än tidigare.  Bland annat har mobiloperatören förväntningar på att fler företag ska börja använda tjänsten mobil växel.

– Vi hoppas på att en hel del mindre och mellanstora företag ska se att det finns en operatör som kan ge dem det engagemang och den service de förtjänar. Många känner sig små mot stora operatörer och tror att de inte ska få samma service som andra företag, säger Kalle Eliason och fortsätter:

– Alla våra företagskunder, oavsett storlek får samma service och engagemang.

I höstas stod Tre bakom tävlingen ”Årets reception” – där man på en kampanjsajt kunde nominera företagsreceptioner. Till sommaren planerar Tre att dra igång en ny tävling.

– Lagom till sommaren vill vi rikta oss till Sveriges alla receptionister och visa att de gör ett bra jobb, säger Kalle Eliason.

”Hos oss är alla storföretag” kommer att pågå under de närmaste sex veckorna i olika mediekanaler, däribland, tv, radio, print och web.

Stephan Drenzel

Ämnen i artikeln:

DeasignTreMRM Starsky

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.