Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Här är Tele2:s HBO-kampanj med Laurence Fishburne

Publicerad: 3 april 2014, 06:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

Tele2 marknadsför sitt samarbete med HBO Nordic i en ny reklamkampanj.


Ämnen i artikeln:

Tele2

Tidigare i veckan meddelade Tele2 att de inleder ett samarbete med HBO Nordic, som innebär att mobiloperatörens kunder får tillgång till tv-serier och filmer från det amerikanska bolaget.

Nu drar Tele2 igång en kampanj för att marknadsföra samarbetet. I reklamfilmen "Being Frank" syns fåret Frank och den amerikanske skådespelaren Laurence Fishburne. Laurence Fishburne, känd från bland annat Matrix och CSI, spelar Frank i reklamfilmen.

– Vi ville hitta en skådespelare som är bekant för den svenska publiken och som är lika karaktäristisk som oväntad. Laurence ska hjälpa oss att berätta om vårt nya erbjudande tillsammans med HBO Nordic på ett trovärdigt sätt, säger Johan Masironi, marknadschef för Tele2 privat i ett pressmeddelande.

Tele2 lanserar också reklamfilmen "The Deal" som en del i kampanjen.

Filmerna kommer att visas i TV3, TV6, TV8, TV4, Kanal 5 och i olika Play-kanaler under våren och sommaren. Filmerna sprids även i Tele2:s egna kanaler.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tele2

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.