söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Här är (S) valfilm

Publicerad: 12 augusti 2010, 08:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Socialdemokraterna presenterar sin reklamfilm inför valet. Se den här.

Ämnen i artikeln:

ModeraternaPer SchlingmannAlliansenSocialdemokraterna

KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

MS

Martin Schori


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

På onsdagen - en timme efter Moderaternas presskonferens - presenterade Socialdemokraterna sin valkampanj.

– Det här är en positiv, framtidsriktad och otålig kampanj, som handlar om det vi vill förändra. Vi har förslagen, vi vet vad vi vill göra och vi kan inte vänta, sade Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin på pressträffen.

En del i kampanjen är en 30-sekundersfilm som ska visas i TV4, TV4 Sport och TV4 Fakta, med start måndag. Filmen är framtagen ihop med Acne och avslutas med partiets valdevis "Vi kan inte vänta".

Kampanjen omfattar även affischer, print och utomhusreklam - det senare ska synas på 7 000 ytor i Sverige. Budgeten uppgår till 70 miljoner, alltså 10 miljoner mer än Moderaternas.

Tidigare i dag presenterade Moderaterna sin reklamkampanj inför valet. Ett av partiets mål är att ta väljare från Socialdemokraterna, berättade partisekreteraren Per Schlingmann.

– Man kan konstatera att de olika kampanjerna illustrerar hur olika vi ser på saker. Vår utgångspunkt är hur verkligheten ser ut och vad vi vill förändra, medan Moderaterna mål handlar om att ta våra väljare, kommenterade Socialdemokraternas partisekreterare Ibrahim Baylan på pressträffen.

De rödgrönas gemensamma kampanj presenteras på måndag.

Vilket parti har bäst kampanj? Rösta i spalten till höger.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev