Här är KD:s reklamfilm

2010-08-17 13:10  

Det är ett bistert Sverige som Kristdemokraterna målar upp i sin reklamfilm.

Ett gäng som misshandlar en ensam yngling, hyenor som roffar åt sig och män som utbyter mutor. Det är några av scenerna i Kristdemokraternas reklamfilm, som presenterades i dag.

– Filmen handlar om att Kristdemokraterna vill ha ett mänskligare Sverige, landet har blivit lite för kallt och lite för egoistisk, säger Cina Gerdin, partiets kommunikationschef, till Dagensmedia.se.

Samtidigt är det ni som har regerat under de senaste fyra åren. Har ni misslyckats?

– KD har regerat i fyra år och åstadkommit mycket som vi är stolta över. Ska vi vara nöjda? Nej. Att folk har fått det bättre betyder inte att alla har fått det bra.

Reklamfilmen – framtagen tillsammans med Ruth - avslutas med devisen "Vi vill ha ett mänskligare Sverige", som även användes för partiets uppmärksammade valaffischer. Den innehåller också scener med de olika djuren som illustreras i affischkampanjen.

Kristdemokraterna spenderar 17 miljoner kronor på valkampanjen. Den inkluderar affischer, printannonser, reklamfilmer samt boken ”13 steg till ett mänskligare Sverige”.

Filmen går i TV4 mellan den 4 september och 17 september.

Martin Schori

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt