Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Här är Fantas makalösa trick

Publicerad: 6 Oktober 2016, 11:59
Uppdaterad: 7 Oktober 2016, 11:27

Som en del av Fantas senaste kampanj trollar magikerduon Brynolf & Ljung för förvånade Youtube-stjärnor.


Som en del av Fantas lansering av "Instamix" trollar trollkarlsduon Peter Brynolf och Jonas Ljung (Brynolf & Ljung) med dryckmixen framför ögonen på kända Youtubers i den digitala kampanjen "Mix it up! med Brynolf & Ljung".

I klippet ovan medverkar Youtube-kändisarna Thomas Sekelius och Felicia Bergström. Bakom kampanjen står byråerna Isobar och Carat.

– Precis som med trolleri så grundas Fanta Instamix på lekfullhet, djärvhet och kreativitet. Den här kampanjen är ett resultat av att våra konsumenter hela tiden utmanar oss att tänka nytt och innovativt, vilket vi hoppas att de fortsätter att göra framöver, säger Björn Lindblad, varumärkeschef på Coca-Cola AB i ett pressmeddelande.

Som en del av kampanjen lär trollkarlsduon även ut ett trollertrick. Tanken är att man ska lära sig tricket och lägga upp det på Instagram under hashtaggen #minfanta för att vinna "ett år med Fanta".

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.