torsdag9 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Han smutskastas – för sin smutskastning

Publicerad: 16 februari 2012, 09:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:32

Presidentkandidaten Rick Santorum utmålar sin huvudkonkurrent Mitt Romney som den vilt skjutande "Rombo".


MS

Martin Schori


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Republikanernas högerfalang letar febrilt efter ett alternativ till Mitt Romney, som man, bland annat, anser vara allt för liberal i moralfrågor.

Mest medvind i opinionen – just nu, ska tilläggas – har den förre Pennsylvania-senatorn Rick Santorum, som nu ligger lika med Mitt Romney i nästa delstat som ska rösta, Michigan.

Hans framgångar har naturligtvis inte undgått Mitt Romneys läger, som släppt lös en bombmatta av negativa kampanjer mot Rick Santorum. Som nu kontrar med att smutskasta Romney – för hans smutskastning.

I reklamfilmen ”Rombo” syns Mitt Romneys dubbelgångare beväpnad med ett automatvapen som skjuter lera på en pappmodell av Rick Santorum.

Budskapet är att Romney har spenderat 20 miljoner dollar på att attackera sina republikanska konkurrenter – i ett försök att dölja sina egna svagheter.

”Mitt Romneys fula attacker kommer att slå tillbaka på honom själv”, konstaterar speakerrösten.

Mitt Romney säger dock till New York Times att han inte känner igen sig i bilden, även om han inte utesluter att han kommer att "go after the guy".

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev