Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Halebop-filmen visades igen - av misstag

Publicerad: 1 Mars 2011, 15:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:19

Den stoppade Halebop-filmen visades på Kanal 5 och TV3 igår kväll. "Katastrof är ett ord som ofta används i fel sammanhang men detta är inte långt ifrån", säger marknadschefen Annika Kreipke till GP.


Ämnen i artikeln:

HalebopMECHonesty

Det var i början av februari som Halebop valde att stoppa en av sina reklamfilmer. Detta efter att den unga kvinna som medverkade i den utsatts för hån och mobbing på webben.

Bland annat hade Facebook-gruppen "Vi som stör oss grovt på tjejen som sjunger på halebop reklamen" nästan 40 000 medlemmar.

Men på måndagskvällen var reklamfilmen, som tagits fram av Honesty, tillbaka i tv. Något som upprör marknadschefen Annika Kreipke.

– Vi reagerade med bestörtning i morse när vi fick beskedet om att reklamfilmen visats igen. Katastrof är ett ord som ofta används i fel sammanhang men detta är inte långt ifrån, säger hon till GP.

Enligt Halebops mediebyrå MEC handlar det om ett misstag mellan dem och kanalerna.

– I materialhanteringen har det uppstått ett misstag mellan oss och tv-kanalen som beror på den mänskliga faktorn, säger Thomas Major, projektledare för Halebop på MEC, till GP.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

HalebopMECHonesty

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.