Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

H&M:s nya modevarumärke – & Other Stories

Publicerad: 30 Mars 2012, 05:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:27

H&M bekräftade igår ryktena att man startar ett nytt klädvarumärke. Enligt Dagens Nyheter får varumärket namnet & Other Stories.


Ämnen i artikeln:

H M

De första butikerna i den nya kedjan beräknas öppna i Europa under våren 2013. Men att det skulle vara ett lyxvarumärke slår H&M ifrån sig.

– Vi ser den nya kedjan som ett komplement till H&M. Den kommer att ligga i ett något högre prissegment och med lite bättre kvalitet, men fortfarande hålla sig inom ramen för vår affärsidé – mode och kvalitet till bästa pris, säger Camilla Emilsson Falk, presschef på H&M, till Dagens Nyheter.

H&M har sedan tidigare kedjan Cos, också den i ett högre prissegment och med högre kvalitet än H&M, men enligt Dagens Nyheter går det att från varumärkesansökningen dra slutsatsen att & Other Storier får ett bredare sortiment än Cos.

Det nya varumärket är till skillnad mot för Cos skyddat inte bara för kläder, utan också hårvårdsprodukter, kläder, dukar och sportartiklar.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

H M

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.