Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Gradvall och Gedin bloggar för Akademibokhandeln

Publicerad: 21 September 2009, 06:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:14

Akademibokhandeln vill göra bokmässan tillgänglig för alla.


Akedemibokhandeln har en redaktion på plats under Bokmässan i Göteborg, för att även kunder som inte är i Göteborg ska få uppleva mässan.

Journalisterna Jan Gradvall och Jessica Gedin medverkar på mässbloggen Bokaktuellt, som drivs i samarbete med Bokus.se och tidningen Vi.

– I år satsar vi extra mycket på att få ut bokmässan till alla kunder. Det är ett steg i strategin att möta kunderna där de är, säger Akedemibokhandelns marknadsdirektör Katarina Wendt Englund.

Mässbloggen ska innehålla reportage från mässgolvet, lästips och intervjuer med författare, både i skrift och rörlig bild. Materialet är tillgängligt på Bokus sajt, blogg.bokus.com, och i Akademibokhandelns butiker över hela Sverige.

– Målet är att göra bokmässan tillgänglig även för dem som inte är där.

Om bloggen går bra finns planer på att fortsätta även efter mässan.

– Vi har blivit bättre på att gå ut med erbjudanden via epost och sms och tittar ännu mer på hur vi kan föra en dialog med kunderna. Målgruppen lever nära sina datorer och mobiltelefoner, och det är viktigt för oss att fånga läslusten när den uppstår, säger Katarina Wendt Englund.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.