Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Googles hån mot Iphone under lanseringen

Publicerad: 5 Oktober 2016, 09:22
Uppdaterad: 5 Oktober 2016, 10:13

Google sände några smockor mot Apple under lanseringen av "Iphone-dödaren" Pixel i går.


Som väntat presenterade Google sin nya smartphone Pixel, efterträdaren till Nexus, vid tisdagens livesända lanseringsevent i San Francisco.

Pixel är Googles utmanare till smartphone-dominanten Iphone, och Google passade på att sända några smockor Apples väg under lanseringen.

I den presentationsfilmen för den nya telefonen hånas Apples omtalade beslut att skrota högtalarutgången i nya Iphone 7, och ersätta det med trådlösa högtalare, genom att Pixels högtalarutgång lyfts fram som en av telefonens features.

Också under livepresentationen riktades några tjuvnyp mot Apple. Google utlovar obegränsat med gratis lagringsutrymme i Pixel, och därmed ett slut på problemet med utrymmesbrist.

"Du kan säga hejdå till de irriterande meddelandena om att lagringsutrymmet är fullt", meddelades under eventet och Google visade en bild på popup-meddelandet som de flesta Iphone-användare är välbekanta med.

Även Google Pixels tre tydliga basfärger – "Quite black", "Very silver" och "Really blue" – lär vara en pik mot Apples färger som "Rose Gold" och "Jet Black", spånar Mashable.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.