Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Goa gubbar hos Siba

Publicerad: 15 juni 2009, 11:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:20

Goa gubbar, dragspel och västkust är temat i Sibas sommarkampanj. Nytt för i år är en satsning på radioreklam.


Sommaren är en viktig säsong för hemelektronikkedjor. Siba har precis sparkat igång sommarrean som ska locka folk till butikerna. I dag startar kampanjen, som rullar in i augusti.

– Det är en sommarkampanj med goa gubbar, västkustskärgård och musik. Syftet är framför allt att kommunicera pris och produkt, säger Fred Raaum, projektledare på reklambyrån Fältman & Malmén.

Tv-reklamen visar olika aktuella erbjudanden under säsongen. Först ut är bland annat en rabatt på grillar och tillbehör. Vid sidan av banners och dr blir det radioreklam.

– Det är nytt för i år. Det är ett relativt billigt sätt att öka frekvensen och förlänga kampanjen. Dessutom är Sibas målgrupp bra på att lyssna på kommersiell radio, säger Fred Raaum.

Uppdragsgivare: Susanne Järkbratt Ehnbåge, Siba.

 

Arbetsgrupp på Fältman & Malmén

Daniel Segerheim, ad; Ulf Svedlund, copy: Anna-Karin Rosén, original; Charlotta Hallgren, produktionsledare och Fred Raaum, projektledare.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.