Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Globala superstjärnor i Calvin Kleins vårkampanj

Publicerad: 27 Januari 2016, 08:05
Uppdaterad: 7 Juli 2016, 06:41

Bild 1/2  Justin Bieber i Calvin Kleins vårkampanj.

Calvin Klein uppmanar världen att visa hur de lever i sina "Calvins".


Ämnen i artikeln:

Calvin Klein

I vårens kampanj låter Calvin Klein en mängd globala superstjärnor, skådespelare, musiker, aktivister och modeller, möta street-castade personer.

Förutom Justin Bieber och Kendall Jenner, ser vi hip-hop-stjärnan Kendrick Lamar, den brittiska artisten, musikern och regissören FKA Twigs och den danska skådespelerskan Klara Kristin, men även den brittiska modellen och feministen Adwoa Aboah och den koreanska modellen och up-and-coming artisten Sung Jin Park.

Med vårkampanjen vill Calvin Klein ta initiativiet #mycalvins vidare och utveckla det ytterligare, med "I_________ in #mycalvins". Därmed vill man förflytta hashtagen, som brukar användas till passiva selfies, till mer faktiska, verkliga handlingar.

"I_______ in #mycalvins” visar på olika verb i varje fras beroende på vem det är som porträtteras på bilden. Denna slogan kommer omfatta alla varumärken under Calvin Klein och vill uppmana den globala publiken att visa hur de lever sina liv i sina ”Calvins".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Calvin Klein

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.