Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Glenn Strömberg gör kläder för Kappahl

Publicerad: 9 april 2015, 05:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Kavajer, shorts och byxor samt accesoarer med Glenn Strömbergs nummer som fotbollsspelare. Det är några av plaggen som "Glenn Strömberg Collection" för KappAhl innehåller.


I dag lanserar Kappahl sitt samarbete med sportprofilen Glenn Strömberg. "Glenn Strömberg Collection" är designad av Kappahls designteam i samarbete med Glenn Strömberg och består av mode med italienska influenser. Glenn Strömberg står även som modell i kampanjen och ska promota kollektionen vid lanseringen.

– Jag är riktigt nöjd med kollektionen och mitt absoluta favoritplagg är jeansskjortan. Jag hade höga krav på hur den skulle se ut och den blev exakt som jag tänkt mig; tryckknappar, rätt jeansfärg och helt rätt längd, säger Glenn Strömberg i ett pressmeddelande.

Kollektionen lanseras på Shop Online och i ett hundratal utvalda Kappahl-butiker.

– Kappahl är en av de främsta modeleverantörerna för den svenske mannen. Detta förpliktigar och i vår kollektion finns något för varje modemedveten man, den är skräddad och väldressad med de rätta detaljerna, säger Carina Ladow, sortiment- och designdirektör på Kappahl, i ett pressmeddelande.

Glenn Strömberg har tidigare varit både fotbollsspelare och sportkommentator. Sedan 30 år tillbaka bor han i Italien.

Kollektionens nyckelplagg består av blazrar, skjortor och byxor men kollektionen innehåller även t-shirts, kavajer och accessoarer som exempelvis kommer att innehålla Glenn Strömbergs nummer som fotbollsspelare.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev