söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Glenn Hysén lagar mat för ”vanligt folk”

Publicerad: 28 augusti 2017, 13:45

Sajten Mat.se satsar på att nå ut till den ”vanliga” matlagaren. Frontar kampanjen gör den tidigare fotbollsstjärnan Glenn Hysén.

Ämnen i artikeln:

Glenn HysénCalle SchulmanKampanj

SN

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

I tio avsnitt, med start under hösten, ska Mat.se bjuda på Glenn Hysén som, enligt byrån, ska laga helt ”vanlig mat till helt vanligt folk”.

– Vi har haft en lång dialog med mat.se om vad man skulle kunna göra och sen slog det mig att ”varför finns det inte några matlagningsprogram för oss vanliga människor?” Det finns väldigt många program med en för hög inspirationsnivå, säger Calle Schulman, grundare av byrån Good Enough Media som ligger bakom kampanjen, till Dagens Media.

Satsningen på mat-tv för vanligt folk, är enligt Mat.se, ett sätt bibehålla positionen som det snabba och enkla matalternativet. Framför kameran figurerar alltså den tidigare fotbollsspelaren Glenn Hysén.

– Han förkroppsligar allt det vi vill komma åt, han är inte så avancerad i köket och dessutom är han från Göteborg, det är Mat.se också, säger Calle Schulman.

Programserien kommer gå att ta del av via Youtube och ska även att exponeras i kortare klipp på Facebook och Instagram.

– Det har varit kul. Det lagas allt ifrån pytt i panna till vegetariskt, även fast det är lite motvilligt.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev