Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Gina Tricot lanserar stadsguide – tipsar om smultronställen

Publicerad: 9 mars 2016, 09:22
Uppdaterad: 9 mars 2016, 09:37

Den 22 mars lanseras ”Guided by style” tillsammans med tolv it-girls från London, Paris och Berlin. Via en webb-app får användaren tips på ställen att besöka, baserat på profilernas stil.


Ämnen i artikeln:

Gina Tricot

– Resor är ett stort intresse för vår målgrupp och vår ambition är att förse kunder med intressant innehåll som de kan ha nytta av. De förväntar sig att varumärken erbjuder mer än bra produkter, de vill ha delbara upplevelser som inspirerar, säger Magnus Johansson, marknadsdirektör på Gina Tricot i ett pressmeddelande.

För att uppmärksamma guiden har Gina Tricot skapat en interaktiv film tillsammans med DDB och regissören Agnes-Lo Åkerlind. Filmen består av fyra point of view-filmer där tittarna får se klipp från fyra olika profilers perspektiv.

Bakgrundsmusiken är skapt av sångerskan Little Jinder.

– I "Guided by Style" har vi tagit fasta på insikten att stilen säger väldigt mycket om oss människor och gjort en reseguide där vi låter olika stilar vara utgångspunkten till nya städer, säger Tove Langseth, kreativ chef på DDB Stockholm, i pressmeddelandet.

Guiden släpps i samarbete med Momondo.se som Gino Tricot utnämnt till deras officiella resepartner.

– När man går i lokala modeprofilers fotspår är det lätt att hitta nya favoritplatser och små, genuina butiker, restauranger och barer i några av världens bästa städer, säger Robin Eriksson, nordenchef på Momondo i pressmeddelandet.

I och med lanseringen samarbetar Gina Tricot med flera kända it-girls, som bland annat Camille Charriére och Hedvid S. Opshaug.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gina Tricot

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.