Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Gigantiska kondisbitar i Delicatos kampanjfilmer

Publicerad: 12 Oktober 2016, 13:01
Uppdaterad: 12 Oktober 2016, 14:01

I Delicatos nya reklamfilmer skruvas proportionerna för kondisbitar upp rejält. Här är de nya reklamfilmerna under det nya kampanjkonceptet "Javisst!".


Ämnen i artikeln:

DelicatoKampanj

Gigantisk kokosboll, begravning för en dammsugare, en kärleksfull återförening mellan en man och en chokladboll och en "mazarinmamma". Det är ingredienserna i Delicatos senaste reklamfilmer som lanseras ihop med byrån DDB.

Samarbetet mellan DDB och Delicato inleddes förra året i oktober och under året har man tagit fram en ny visuell identitet och ny förpackningsdesign. Tillsammans har man även tagit fram ett nytt kommunikationskoncept under epiteten "Javisst!".

– Vi har utgått från den här sympatiska frihetskänslan Delicato redan står för, men försöker nu att lyfta produkterna på ett lite annat sätt," säger Frida Siversen Ljung, copywriter på DDB i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Kondisbitar idag har väl ingen superstatus, men om man tittar på dem är de faktiskt mycket snygga. Och tar man dem från kakfatet till nya oväntade kontexter kan de nästan bli lite ikoniska. Gör man dem dessutom alldeles för stora skapas också en slags bra och god syntax error i hjärnan, säger hon.

Filmerna är producerade tillsammans med Camp David under regi av Robert Jitzmark och kommer att synas på bio, youtube och sociala medier.

Arbetsgrupp:

Producent: Per WelénProjektledare: Sofia BjörkmanProduktionsledare: Katarina BäcklundCopywriter: Frida Siversen LjungArt Director: Viktor ArveCreative Director: Olle LangsethDesigner: Elin Jansson

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DelicatoKampanj

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.