Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Gayaktivist frontar Dropbox-utmanare

Publicerad: 11 April 2014, 10:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

Den finska gayaktivisten och schlagerdrottningen Krista Siegfrieds blir ansiktet utåt för F-Secures nya lagringstjänst.


Finska F-Secure som arbetar med säkerhet och integritet på nätet lanserar nu den nya lagringstjänsten Younited Events som ska konkurrera med Dropbox.

Tjänsten ska göra det möjligt för användare att kollektivt dela bilder och filmer från händelser i realtid.

– Med Younited Events delar du alla bilder du tar med alla. Det sker omedelbart, så att är det någon som inte kan vara på plats kan de följa händelsen med bilder och filmer som kommer upp direkt, säger Katrin Hargbäck, marknadschef på F-Secure, i ett pressmeddelande.

Ansiktet utåt för kampanjen blir finska gayaktivisten och schlagerstjärnan Krista Siegfrieds som representerade Finland i Eurovision 2013 i Malmö.

Hon fick där stor uppmärksamhet när hon kysste en kvinnlig dansare på scenen för att visa sitt stöd till samkönade äktenskap.

– Jag har fått äran att ta med mig ett gäng schlagerentusiaster  till Köpenhamn för att gå på Eurovision i maj, och vi ska föreviga och dela med oss av våra upplevelser med hjälp av Younited Events, säger Krista Siegfried i pressmedelandet.

Pr-byrån bakom kampanjen är Woody Greenhill.

Andrea Svanberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.