Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Game of Thrones-skådis i HBO:s nordiska kampanj

Publicerad: 29 September 2014, 12:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:27

För första gången lanserar HBO Nordic en nordisk reklamkampanj. Till sin hjälp har man Game of Thrones-skådisen Kristofer Hivju.


Ämnen i artikeln:

HBO Nordic

Streamingtjänstens "unika innehåll" ska lyftas fram i den nya kampanjen, som går under namnet "The home of series". Det är första gången som HBO Nordic gör en gemensam reklamfilm för den nordiska marknaden.

Huvudpersonen i filmen, som tagits fram av den danska reklambyrån SLM, är den norska skådespelaren Kristofer Hivju – känd som Tormund Giantsbane i Game of Thrones.

– Att vi har så många nordiska skådespelare i alla dessa internationella succéserier är verkligen ett privilegium. Vi ville dra nytta av detta när vi nu gör vår första nordiska reklamfilm. Kristofer Hivju var det självklara valet eftersom han har en stark närvaro och är välkänd, inte bara i Norge utan i hela Norden, säger Christina Sulebakk, marknads- och försäljningschef på HBO Nordic, i ett pressmeddelande.

Filmen är inspelad i Köpenhamn och har producerats av Cameo Film A/S och reklambyrån SLM.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HBO Nordic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.