Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Gå hem utan skam

Publicerad: 24 Januari 2011, 06:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

En "walk of shame" är inget att skämmas för enligt nya solglasögonmärket Hyde’s Spectacles. Se lanseringsfilmen av Wiley & Partners på dagensmedia.se.


Den 45 sekunder långa filmen visar människor, iförda Hyde's solglasögon, som stolta och glada går hemåt på morgonen,på en så kallad ”Walk of shame”.

”Det finns två sorters walk of shame, den skamfyllda och den där man lätt leende och med lätta steg lämnar en bra natt bakom sig. Det är en upplevelse som alla kan relatera eller aspirera till och som görs både snyggare och enklare med ett par sköna solglasögon från Hyde’s Spectacles”, skriver Wiley Partners i ett pressmeddelande.

– Mode är sex och sex är mode. Med det som avstamp känns konceptet perfekt, det är relevant och intressant, säger Wiley & Partners kreativa chef Zeke Tastas.

Filmen är regisserad av Carl-Axel Wahlström på LINK Directors. Den visas online och går upp på bio i februari.

Byråns egen medarbetare Carlan Snygg medverkar i filmen, tillsammans med bland andra Salvatore ”Salvan” Scappini från Spy Bar.

Fler filmer är planerade.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.