Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Futurniture lanserar "trygghetsdofter" för Riksbyggen

Bild 1/2  Hemdoften "Eau de öppet fönster".

Som ett led i arbetet med Riksbyggens "Trygghetsfilosofi" lanseras en kollektion hemdofter – med namn som "Eau de kaffe och kaka", "Eau de blomlåda" och "Eau de öppet fönster".


Publicerad 2018-06-08 07:50
Uppdaterad 2018-06-08 11:48

Ämnen i artikeln:

Futurniture

Dela artikeln:

Enligt en Sifo-undersökning som Futurniture låtit göra på uppdrag av Riksbyggen anser åtta av tio svenskar att doften i ett hem är viktig för att skapa en hemkänsla.

Med det som bakgrund lanserar Riksbyggen en kollektion hemdofter, framtagen av svenska Collect & Bottle. Tidigare i år lanserade nämligen Riksbyggen sin nya "Trygghetsfilosofi", genom att ge kunderna avbokningsskydd, ersättning för dubbel boendekostnad och möjlighet att flytta fram tillträdesdag.

– Men trygghet är inte bara hårda fakta, även om det förstås är basen i Trygghetsfilosofin. Det är också en känsla som berör alla våra sinnen och inte minst luktsinnet, säger copywriter Anna Sager på Futurniture, i ett pressmeddelande.

De nya hemdofterna tillverkas i Stockholm och kommer att finnas på utvalda lägenhetsvisningar under namn som Eau de kaffe och kaka, Eau de blomlåda, Eau de öppet fönster, Eau de vinylsamling och Eau de hamam.

Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef på Riksbyggen Stockholm:

–  Vi är nog den första bostadsproducenten att undersöka och utveckla dofter till i hemmet på det här sättet.

Kampanjen som bland annat kommer att synas på stortavlor och annonser startar på måndag och pågår sommaren ut i Stockholm och Uppsala.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.