Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Fotbollshjältarna frontar Brothers

Publicerad: 7 Mars 2012, 11:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:26

Fotbollsstjärnorna Sebastian Larsson och Ola Toivonen kampanjar för Brothers vårkollektion. ”Det är två killar med fantastiska internationella framgångar”, säger Maria Sjöstrand, marknadschef på Brothers.


Med ett stundande EM och sommar-OS passar Brothers på att utnyttja idrottsåret i sin nya kampanj.

– Vi strävar efter att inspirera vår målgrupp, män mellan 25 och 45, som är väldigt sportintresserade, säger Maria Sjöstrand till dagensmedia.se.

Hon menar också att fotboll och mode har mycket gemensamt. Speciellt de italienska fotbollspelarna tycker hon klär sig snyggt.

Kollektionen heter "Atletic project", och kläderna är inspirerade av just sportkläder.

– Vi har bland annat en jacka som är vind- och vattentät. Sedan har vi mesh-foder, ett material som ofta används i sportkläder, i en kavaj, säger Maria Sjöstrand.

Brothers har tidigare använt sig av idrottsstjärnor i sina kampanjer. Mats Sundin, Henrik Lundqvist, Marcus Hellner och Johan Olsson har alla poserat i Brothers kläder.

– Vi står för manlig gemenskap och kamratanda vilket återfinns inom lagidrott, säger Maria Sjöstrand.

Hon menar att deras tidigare kampanjer med idrottare har varit mycket uppskattade bland deras kunder.

Kampanjen startar nästa vecka och pågår till början på sommaren. Bilderna på Sebastian Larsson och Ola Toivonen kommer att synas i tidningar, magasin, på webben, i deras butiker och som utomhusreklam.

Rebecka Lindberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.