Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Försvaret lyfter fram olika yrken

Publicerad: 31 Mars 2014, 08:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:43

Nu går det att söka jobb inom Försvarsmakten när som helst. Det får myndigheten att gå ut i en ny kampanj.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmFörsvarsmakten

Liksom tidigare är kampanjen framtagen av DDB Stockholm. Den går upp i tv, webb-tv, digitala medier och i mobilen idag, vilket nästa vecka följs av dagspress och veckan därpå av utomhus. Kampanjen ska rulla till och med 4 maj.

Syftet är att få folk att söka arbete och ta en tjänst inom Försvarsmakten. Budskapet i reklamfilmerna lyder "Som vilket annat jobb som hlest. Nästan".

– Vi vill tydliggöra vilka olika typer av jobb det finns inom Försvarsmakten. Dessutom har vi en ambition av att närma oss andra arbetsgivare. Våra deltidssoldater har sin huvudsakliga anställning hos en annan arbetsgivare, men jobbar två veckor per år hos oss, säger Robert Forss, marknadschef på Försvarsmakten.

Försvarsmaktens kampanjer väcker ofta debatt. Det hoppas Robert Forss även uppnå denna gång.

– Anledningen till att vi kör så breda medier är att vi inte vill tappa sekundärmålgruppen – de som diskuterar Försvarsmakten med sina vänner eller kring middagsbordet. Vi vill att man ska bolla idéer och tankar om vad ett jobb inom Försvarsmakten kan innebära för en själv.

Försvarsmaktens mediebyrå är OMG-ägda PHD.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.