Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Flygbussarna pikar Stefan Löfven

Publicerad: 17 april 2015, 05:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

I den nya kampanjen från Flygbussarna uppmanar företaget Stefan Löfven och resten av regeringen att ta flygbussen mellan Bromma och Arlanda.


Ämnen i artikeln:

FlygbussarnaAcne

I går avslöjade Expressen att regeringsplanet har flugit mellan Bromma flygplats och Arlanda. Bland annat för att hämta upp utbildningsministern Gustav Fridolin (MP) och gymnasie- och kunskapsministern Aida Hadzialic (S).

Nu väljer Flygbussarna att slå mynt av skandalen i den nya kampanjen. I annons i Dagens Nyheter i dag kan man läsa "Men Stefan. Du verkar ha missat vår nya linje mellan Bromma Airport och Arlanda. Boka din biljett i vår app eller på flygbussarna.se nästa gång".

John Strand är vd på Flygbussarna.

– För drygt tre veckor sedan startade vi en ny linje som går mellan Bromma och Arlanda. Vi hade redan gjort annonserna för den, men med tanke på gårdagen så passade det bra att lägga in en annons till, säger han till Dagens Media och fortsätter:

– Det här var helt enkelt ett bra sätt att upplysa om den nya möjligheten som jag hoppas att även regeringens tjänstemän kommer att använda sig av.

Annonsen lanserades i dag. Den kommer bara att gå i Dagens Nyheter och John Strand säger att han redan har märkt av att det skrivs mycket om den på sociala medier.

– Jag har inte ens hunnit till jobbet än, men jag märker att annonsen har blivit uppskattad. Det känns väldigt bra.

Fredrik Thors, marknadschef på Flygbussarna, säger också att han inte har märkt något negativt utan tror att alla förstår att det är med "glimten i ögat".

– Hur Löfven och Fridolin uppfattar det vet jag i och för sig inte, så det kan jag inte uttala mig om. Men jag har svårt att se att de tycker att det är negativt, säger Fredrik Thors.

Bakom kampanjen står Acne.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FlygbussarnaAcne

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.