Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Finsk vodka får nytt utseende

Publicerad: 16 Maj 2016, 08:56
Uppdaterad: 16 Maj 2016, 09:33

Den finska vodkan Koskenkorva får i dagarna nytt utseende då både flaska och etikett byts ut. Bakom den nya designen ligger varumärkesbyrån Grow.


Ämnen i artikeln:

Grow

Den nya flaskan och etiketterna har inspirerats av vodkans ursprung, nämligen byn Koskenkorva i sydvästra Finland. Varumärket som funnits sedan 1953 går nu tillbaka till sina rötter i designen. Den nya vodkaflaskan är enklare och mer "vintage" i sitt utseende.

– Även om den klassiska vodkan i sig inte har förändrats, så ger den nya designen nu en mer rättvis representation av vad varumärket står för. Den signalerar äkthet och trovärdighet, vilket värderas högt av dagens konsumenter, säger Jonas Carlberg, kreativ chef och designer på Grow i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp:Susanna Grönblom, Client DirectorNiclas Engsäll, Creative DirectorJonas Carlberg, Art Director/DesignerKatie Trant, CopywriterLinda Berglund, Project ManagerAlex Karlsson, Final Art

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Grow

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.