Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Finish him! – System of a Down hajpar nya brutala Mortal Kombat X

Publicerad: 30 mars 2015, 08:55
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

De släpper allt för att se fajten mellan Sub-Zero och Scorpion.


Den 14 april släpps det nya fightingspelet Mortal Kombat X som är det tionde i den framgångsrika serien (originalet Mortal Kombat släppes 1992).

Spelstudion Netherrealm Studios har tidigare anlitat rockband som Disturbed och Adema för att göra reklam för Mortal Kombat och nu har turen kommit till System Of A Down.

Den nya reklamfilmen hade premiär i helgen och i den är det System of a Downs hitlåt "Chop Suey!" som får tonsätta ultravåldet.

I reklamfilmen börjar ryktet om en förestående "fight" spridas, vilket leder till att alla släpper allt och börjar rusa för att hinna se drabbningen mellan de klassiska Mortal Kombat-karaktärerna Scorpion och Sub-Zero.

Mortal Kombat är ett framgångsrikt varumärke som förutom en mängd spel också har fått två långfilmer, flera tv-serier och serietidningar. Sedan 1992 har det sålts över 30 miljoner Mortal Kombat-spel.

Se reklamfilmen ovan.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.