onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Filip Hammars nya gig: fotbollskommentator

Publicerad: 7 september 2017, 12:40
Uppdaterad: 7 september 2017, 12:48

Filip Hammar och Magnus Carlson ska helt partiskt kommentera matchen mellan Hammarby och Malmö FF. Proffskommentatorn Bosse Petersson ska agera neutral.

I Oddsets nya kampanj agerar Magnus Carlson och Filip Hammar partiska sportkommentatorer.

Ämnen i artikeln:

OddsetJung Relations

HF


Bajaren Magnus Carlson och MFF-supporten Filip Hammar ska kommentera toppmötet mellan lagen "helt utan hämningar".

Det är på uppdrag av Oddset som de båda blir sportkommentatorer för en kväll tillsammans med Bosse Petersson.

Filip Hammar, Magnus Carlson och Bosse Petersson kommer var för sig kommentera matchen utefter de tre möjliga slutresultaten: vinst, oavgjort eller förlust. För hemmavinst kommenterar Malmö-supportern Filip Hammar, för oavgjort resultat kommenterar Bosse Petersson och för bortavinst kommenterar Bajen-fanatikern Magnus Carlson.

Bakom kampanjen står Jung Relations och DDB.

Genom Oddsets "Partiska kommentatorer" kommer supportrar kunna följa matchen efter vilket matchresultat man önskar eller har bettat på.

– Att betta på en match förhöjer upplevelsen och bidrar med lite extra nerv och pirr. Med "Partiska kommentatorer" kan tittaren själv välja en kommentator efter vad han eller hon tror på, vilket gör matchupplevelsen ännu roligare, säger Eva Evesjö, kommunikationsansvarig på Oddset, i en kommentar.

Filip Hammar om matchen:

– Malmö FF är min stora passion i livet och när jag bor utomlands så är det himmelsblå den största kopplingen jag har till Sverige. Att nu få äran att fullständigt partiskt kommentera en match, med hjärtat, ska bli lika roligt som att fira årets SM-guld, säger Filip Hammar, i en kommentar.

Magnus Carlson följer givetvis upp med en kommentar på Filip Hammars Malmö FF-vinst:

– Att följa Hammarby har varit en naturlig del av mitt liv sedan 1976 och jag försöker att se alla matcher på plats eller via tv. Att nu få kommentera en match ska bli väldigt skoj, speciellt eftersom jag kommer att ta med Hammarbylegendaren och min stora ungdomsidol Klasse Johansson som bisittare. Dessutom är matchen ett av säsongens prestigemöten och man vill alltid spöa MFF, det är sedan gammalt, säger han i en kommentar.

Kommentatorerna går att lyssna på Oddsets Facebooksida och på fotbollskanalen.se.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev