Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Festis lanserar sommarapp

Publicerad: 28 juni 2016, 09:00
Uppdaterad: 29 juni 2016, 09:13

Festis nya sommarapp lanseras tillsammans med utvalda artister och Youtube-stjärnor som Panetoz, Viktor Frisk och Nellie Berntsson.


Ämnen i artikeln:

FestisCarlsberg

Festis lanserar nu en app som gör det möjligt för alla att ha ett portabelt party-stroboskop i fickan, med syfte att förgylla de festtillfällen som hör sommaren till.

Genom appen kan användaren aktiva telefonens ficklampa, genom appens reglage kan man sedan justera lampans blinkintensitet. Efter det är det meningen att användaren ska ta ne Festisflaska och placera på telefonens ficklampa, för att den färgsprakande festen ska vara igång.

Appen lanseras tillsammans med utvalda artister och Youtube-stjärnor som Panetoz, Viktor Frisk, Nellie Berntsson och Sthlm Panda med flera. Under helgens Bråvalla-festival kommer även blinkande Festis-tält finnas utspridda över hela festivalcampingen.

– På Festis vill vi göra roliga aktiveringar som påverkar målgruppen. Med Festis-appen blir Festis inte bara en dryck, utan också en del av festen. Samtidigt är det en idé som korsar mellan det fysiska och digitala landskapet, säger Thom Ståhl, Brand Manager för Festis på Carlsberg Sverige, i ett pressmeddelande.

Kampanjen är framtagen av reklambyrån Animal i Stockholm som den senaste tiden bland annat uppmärksammats för projekt som TrumpDonald.org.

Appen finns nu tillgänglig att ladda ner för både iOS och Android på Festis sajt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FestisCarlsberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.