fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Farmen, reklamköpen och Fabians förlåt

Publicerad: 18 februari 2012, 06:51
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:32

Har du inte hängt med i nyhetsflödet? Dagensmedia.se listar några av de medie- och reklamnyheter du borde ha läst den gångna veckan.


KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Enligt IRM uppgick reklaminvesteringarna till totalt 32 miljarder kronor 2011.

Under fjärde kvartalet investerades 9 miljarder kronor, en blygsam ökning på 1,2 procent jämfört med fjärde kvartalet 2010.

DN meddelade i veckan att man startar en betaltjänst på webben för materialet från papperstidningen. Priset blir 29 kronor i månaden för tidningsprenumeranter och 199 kronor för icke-prenumeranter.

Expressens chefredaktör berättade för Dagens Media att Expressen planerar att börja ta betalt för innehåll på webben under 2012.

Konkurrenten Aftonbladet hade premiär för sin omgjorda papperstidning och chefredaktören Jan Helin ställde upp i Studio DM och dementerade att han struntar i pappersprodukten.

Efter "Big Brother", "Robinson" och "Gladiatorerna" är det dags för TV4 att återigen väcka liv i ett insomnat programformat.

I veckan började rekryteringen till en ny omgång av dokusåpan "Farmen". Strix producerar och programledare blir återigen Linda Lindorff, som även fortsätter med "Bonde söker fru".

Siba och reklambyrån King har fått hård kritik för sina reklamfilmer med vd:n Fabian Bengtsson som gick tungt under inför julhandeln.

Nu har man lyckats vända opinionen med hjälp av en smörig "förlåt mig"-kampanj, där Fabian Bengtsson sjunger Bryan Adams "Please forgive me" i en pojkbandsinspirerad musikvideo.

Mest läst i veckan:

Siba-Fabian säger förlåt

Så många såg Kontoret

Här är vinnarna i Inhouse 2012

Mest kommenterat:

Siba-Fabian säger förlåt

Så många såg Kontoret

Comeback för Farmen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev