Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag13.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Får sitt första Kiss-minne återskapat

Publicerad: 3 Maj 2017, 05:00
Uppdaterad: 2 Maj 2017, 15:05

Johan Falks projicerade minnesrum dokumenteras online så att alla andra Kiss-fans har möjlighet att ta del av minnet, live via en 360-upplevelse under fredag eftermiddag.

Med kampanjen "Kiss memory sleepover" vill Tele2 genom uppkoppling och ny teknik att upplevelsen av Kiss konsert inte stannar på arenan.


Ämnen i artikeln:

Tele2Tele2 Arena

Kvällen innan Kiss konsert på Tele2 Arena, lördagen den 6 maj, kommer ett av Sveriges största Kiss-fans, Johan Falk, som driver forumet Kiss Army Sweden och har skrivit boken "Kiss i Sverige", att få sitt första minne med bandet återskapat.

Genom 3D-projektionsmappning, rekvisita och doftinnovation kommer ett rum inne på arenan att förvandlas till Johan Falks pojkrum, där hans allra första minne med bandet utspelade sig.

Andra Kiss-fans har möjlighet att också ta del av Johan Falks minne online, och smycka arenan med sina egna minnen under konserten.

Bakom initiativet, som kallas "Kiss memory sleepover", vill Tele2 genom uppkoppling och ny teknik att upplevelsen på Tele2 Arena inte stannar på arenan.

– Minnen skapas och delas mer än någonsin under konserter idag. Tele2 Arena är Sveriges mest uppkopplade arena och vi är stolta över att kunna möjliggöra för fansen att dela nya minnen live på plats. På lördag kommer nya oförglömliga minnen få liv och det hyllar vi genom att låta superfanet Johan Falk övernatta i sitt första minne med bandet KISS och låta allmänheten besöka det online, säger Åse Holmberg, kommunikations- och marknadsdirektör på Tele2 Sverige, i ett pressmeddelande.

Minnet som kommer att återskapas baseras på Johan Falks detaljerade hågkomst:

– Jag kommer ihåg ett speciellt minne när jag satt och lyssnade på plattan "Destroyer". Jag hade ju fått lite feeling så jag höjde volymen hela tiden och det gillade ju inte min far. Så han plockade ut proppen och det blev helt tyst i rummet. Jag kommer ihåg hur det luktade. Det luktade bränt från min stereo. Det är ett stort minne som jag har kvar, kommenterar Johan Falk.

Johan Falks projicerade minnesrum dokumenteras online så att alla andra Kiss-fans har möjlighet att ta del av minnet, live via en 360-upplevelse under fredag eftermiddag.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tele2Tele2 Arena

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.