Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Facket vill få in medlemmarna i styrelserummet

Publicerad: 6 Mars 2012, 13:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Ta plats i styrelserummet, uppmanar Kommunal i sitt nya visionsarbete.


Fackförbundet Kommunal ska arbeta fram en ny vision – och ta medlemarna till hjälp. Därför går man nu ut i kampanjen "Ta plats i styrelserummet", tillsammans med byråerna Reformklubben och Adon.

Via Facebook, annonser på jobbsajter och andra webbmedier, med målgrupp på 18-30 år, vill man locka medlemmar och ickemedlemmar att svara på frågor. Svaren ska ge en riktning och form för Kommunals nya vision.

De som svarar på frågorna, och delar det på Facebook, deltar i en tävling där vinsten är att få en plats i en mural, en stor väggmålning, i Kommunals styrelserum.

500 personer kommer få sitt ansikte avbildat. Urvalet kommer ske mestadels av slumpen, då meningen med väggmålningen är att visa på bredden som finns i Kommunal. Målningen ska vara en ständig påminnelse om vilka Kommunal jobbar för.

Kampanjen drar igång imorgon och beslut om den nya visionen kommer att tas under hösten. Sedan kommer ett arbete med att ta fram Kommunals kärnvärden, uttryck och identitet, alltså den plattform Kommunal ska stå på, inledas.

Emma Lavesson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.