Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Fabian Bengtsson badvakt i Siba-reklam

Publicerad: 22 Juli 2010, 10:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:44

I Sibas nya reklamfilm syns Fabian Bengtsson i rutan – iklädd röd Baywatchoutfit.


Ämnen i artikeln:

SibaValentin Byhr

Under sommaren kör elektronikkedjan Siba en kampanj i samband med butiks-rean. Filmen är signerad Valentin & Byhr och flörtar med 80-tal och strandliv.

Personerna i filmen är castade internt – bland annat syns vd:n Fabian Bengtsson gåendes på stranden med röd Baywatch-outfit.

– Vi ville lyfta fram personalen som är vår viktigaste resurs, och tyckte det var en bra idé att låta både nuvarande personal och tidigare anställda synas i rutan, säger Sara Widman, informationsansvarig på Siba.

Filmen är inspirerad av Baywatch och har anammat konceptet fullt ut med obligatoriska vattenskoter– och surfing-scener och spring i vattnet med livräddarboj i handen.

– Tanken var att göra något roligt och nostalgiskt på temat ”Rädda sommaren”. Vi såg det som en kul koppling till sommarrean som drar igång.

<object width="468" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BujvJ35h0LA&amp;hl=sv_SE&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BujvJ35h0LA&amp;hl=sv_SE&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="468" height="340"></embed></object>

Therese Johansson

Ämnen i artikeln:

SibaValentin Byhr

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.