fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Expressens ubåtsjakt i Sky News

Publicerad: 20 oktober 2014, 13:28
Uppdaterad: 11 oktober 2016, 12:59

Expressens utsända reporter Tomas Kvarnkullen intervjuades i dag av Sky News. Dessutom har Reuters köpt flygbilder från tidningen.


DT

Dante Thomsen


Den militära operationen i Stockholms skärgård är en världsnyhet. Som Dagens Media rapporterade tidigare i dag har Expressen bland annat flugit med helikopter över Skärgården.

Tidningens bevakning har nu plockats upp av Sky News, som intervjuade Expressen-medarbetaren Tomas Kvarnkullen, som rapporterat från skärgården.

– Vi märker att intresset runt om i världen för det som händer i Stockholms skärgård ökar. Reuters ringde för att köpa våra flygbilder, och Sky News samsände med "Primetime" och intervjuade Tomas Kvarnkullen i direktsändning, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Han fortsätter:

– Vi har haft Niklas Svensson och två fotografer i helikopter under måndagen, men också flera team på land och i båtar som dokumenterat det som sker. Det är ett mycket stort intresse från publiken.

De senaste dagarna har medier världen över rapporterat om operationen i Skärgården, som beskrivs som den största militära operationen i Sverige sedan kalla krigets slut.

LÄS ÄVEN:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev