Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

"Ett väldigt kraftfullt genomslag"

Publicerad: 30 Oktober 2012, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:06

I helgen invigdes köpcentrumet Emporia i Malmö. Kampanjen innan invigningen har varit omfattande och enligt reklambyrån Eight har den gett effekt.


Ämnen i artikeln:

Eight

Kampanjen för det nya köpcentrumet startade vecka 40 och fortsätter fram till jul. Bakom kampanjen står reklambyrån Eight och Martin Johansson, projektledare på byrån, säger att kampanjen redan har gett effekt.

– Syftet med kampanjen är dels att lansera Emporia och dels att skapa förutsättningar för en bra julhandel. Det vi kan utläsa nu, innan resultatet av mätningarna är färdiga, är att kampanjen har fått ett väldigt kraftfullt genomslag och en hög synlighet, säger han till dagensmedia.se.

Lanseringsarbetet har varit brett och kampanjen har synts i såväl tv och radio som dagspress, utomhus, webb och lokala events.

– Emporia har genomgått en byggprocess sedan 2007 och det har varit ett stort projekt för Malmö. Intresset har varit stort och enligt handlarna var det en väldigt bra första helg, säger Martin Johansson.

Emporias medieinvesteringar ligger på ungefär 11 miljoner kronor och man räknar med cirka 1,5 miljoner besökare fram till jul.

Se Emporias reklamfilm nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/LuG6iq5S6pg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Arbetsgruppen på Eight:

Albin Wendel, ad

Rebecca Johnson, ad

Lars Larsson, copy

Kristoffer Klintberg, webb-ad

Isabel de Jounge, original

Tom Lundholm, original

Jennie Östholm, produktionsledare

Martin Johansson, projektledare

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eight

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.