Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Eon tänder 1000 juleljus i julkampanj

Publicerad: 21 November 2016, 13:56
Uppdaterad: 21 November 2016, 14:01

I den nya julkampanjen tänder Eon 1000 juleljus "med gott samvete".


Ämnen i artikeln:

Eon

Eon gick i mitten av maj i år ut och sökte efter fem hushåll som ville bli så kallade "Solfarmare" i en kampanj där företaget försökte påvisa hur enkelt en privatperson kan skapa egenproducerad solenergi. De fem utvalda hushållen har fått solceller installerade och klara till ett värde på mellan 55 000 – 320 000 kronor helt utan kostnad.

I Eon:s nya julkampanj används just solenergi för att skapa en ljusshow. Och filmen spelades in hos "Solfarmarna" Lars och Ingegärd i Sölvesborg och tonerna till Aviciis "For a better day".

– Att sälja solceller i ett av världens mörkaste länder – under den mörkaste månaden kan ju verka lite udda. Men tvärtom tänkte vi – en fantastisk möjlighet att bryta igenom lågintressebarriären och slå hål på en av de vanligaste fördomarna om solenergi; att solceller inte fungerar under vintern, säger Åsa Bohman, Group Manager Consumer, Eon Sverige i ett pressmeddelande.

Se filmen nedan:

 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.