Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Emma Green i ny kampanj för nagellack

Publicerad: 13 Februari 2015, 07:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:13

Höjdhopperskans regnbågsfärgade naglar blev en snackis under friidrotts-VM i Moskva. Nu frontar hon makeupmärket IDUN Minerals senaste kampanj.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Det apotetexklusiva märket IDUN Minerals breddar sortimentet och lanserar nagellack. Modell och ambassadör för varumärket blir Emma Green, höjdhoppare i svenska landslaget med flera VM- och EM-medaljer i bagaget. Märket är framtaget av företaget Letsfaceit Nordic.

Under friidrotts-VM i Moskva fick Emma Green stort genomslag då hon målade sina naglar regnbågsfärgade, i en manifestation för homosexuellas rättigheter i Ryssland.

- Emma Green har stor igenkänningsfaktor sedan hon målade sina naglar i Ryssland. Hon har dessutom sunda och bra värderingar, säger Helena Hafström, marknadschef på Letsfaceit Nordic, till Dagens Media.

IDUN Minerals har funnits på marknaden sedan 2011, men ska under våren göra en rejäl satsning på tv-reklam för att växa ytterligare.

– Jag är stolt över att få representera ett rent makeupmärke som går bra att träna i, som dessutom är svenskt, säger Emma Green i ett pressmeddelande.

Bakom kampanjen står Åkestam Holst Promenad.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.