Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Ellen Bergström ska få folk att ta bussen till Bråvalla

Publicerad: 22 Maj 2015, 08:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

Partaj-skådespelerskan Ellen Bergström frontar Swebus nya kampanj och ska visa upp hur det är att åka buss till festivaler.


Ämnen i artikeln:

Swebus

I sommar ska Swebus bussar köra till sexton av Sveriges festivaler. För att locka människor att ta bussen släpper de en miniserie tillsammans med bloggerskan och skådespelaren Ellen Bergström.

– Ellens humoristiska tolkningar har gjort henne till en populär person och hon jobbar med film på ett nyskapande sätt. Hon är väldigt duktig på att föra fram sitt budskap med enkla medel och humor, säger Christel Grip, kommunikationschef på Swebus, till Dagens Media och fortsätter:

– Vi tror att det här kommer att nå ut till rätt målgrupp. De som följer henne på Instagram är också de som kan tänka sig att ta bussen till festivalerna i sommar. Vi vill visa upp hennes upplevelser och ge det en rolig twist.

Ellen Bergström är känd bland annat från humorserien "Partaj" och för sina imitationer av "Paradise Hotel"-deltagare.

Miniserien släpps i tre delar och kommer att finnas på Ellen Bergströms och Swebus Instagram-konton. Hela resan ska också gå att följa på Swebus egna sajt.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Swebus

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.