Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Egna bilder blir vykort

I Norwegians sommarkampanj erbjuds flygbolagets kunder att skräddarsy egna vykort med hjälp av appen Postify.


Publicerad 2013-07-15 06:54
Uppdaterad 2015-12-06 13:40

Ämnen i artikeln:

Norwegian

Dela artikeln:

Lågprisflygbolaget Norwegian genomför just nu sin sommarkampanj med appen Postify Postcards där resenärerna erbjuds att omvandla sina semesterbilder till vykort.

– Syftet med kampanjen är att göra en trevlig sommaraktivitet för våra resenärer och fans på Facebook. Vi hoppas att tjänsten kommer att engagera kunderna i sociala medier, och att den uppfattas som en trevlig gest från oss, säger Stine Steffensen Borke, marknadschef på Norwegian i ett pressmeddelande.

Postify är en applikation där företag får möjlighet att interagera med sina Facebookföljare genom att låta dem skicka vykort med bilder som de tagit själva.

Sedan lanseringen i maj har bland andra Norwegian, Fazer, och Scandic använt sig av tjänsten.

– Postify Postcards är relevant för hela resebranschen. Det är på semestern man vill skicka vykort, och det är också ett väldigt bra sätt för företag att göra reklam på, där varumärket kommer in i mottagarens hem med en trevlig och personlig hälsning, säger Fredrik Schöön, vd för Postify i pressmeddelandet.

Helen Preutz

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.